top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCattery Elegance

Zalig genieten op zondag


Hallo, ik ben Luca (P-nestje) en dit weekend ben ik met mijn baasjes terug naar zee gegaan!Ik ben een zeer lief en plakkerig birmaantje. Laat je echter niet misleiden door mijn schattig snoetje want ik durf ook wel kattenkwaad uithalen en ondeugend zijn ;-).


Mijn eerste drie maanden groeide ik op in de Cattery te Bredene. Wat was het fijn opgroeien samen met mama Calida en de andere poezen.

Mijn baasjes besloten om vandaag op bezoek te gaan zodat ik nog eens kon ravotten en knuffelen met de poezen.


(Calida Elégance en Pasha-Luca Elégance)
Oh, wat was het fijn om terug samen te zijn! Tot gauw!


Dikke poot, Luca

174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page